Táskát, gyógyszert, napszemüveget és tv-t is lopott a fegyverneki sorozattolvaj

Megosztás

A négy rendbeli lopással gyanúsított fiatal helyi lakos most őrizetben várja a bíróság döntését a letartóztatásáról.

A 24 éves fegyverneki lakost 4 rendbeli lopás bűncselekménnyel gyanúsítják a törökszentmiklósi rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. június 14. és június 16. között jogosulatlanul bement több fegyverneki ingatlanba – írta meg a rendőrség honlapja.

A megalapozott gyanú szerint egyik alkalommal a jogsértő ténykedését az álmából ébredő sértett zavarta meg, ez a bűncselekmény kísérleti szakban maradt. Kis idő elteltével egy fegyverneki udvarra lopózott be, és az ott parkoló, nyitott gépkocsiból egy fekete műbőr táskát tulajdonított el, melyben készpénz és a sértett személyes okmányai voltak.

Ebben az időszakban egy lakatlan ingatlan tulajdonosának sérelmére is követett el vagyon elleni bűncselekményt. 2023. június 16-án egy másik fegyverneki lakóházból gyógyszerrel, több napszemüveggel és egy televíziókészülékkel távozott.

A rendőrök gyorsan pontot tettek a lopási sorozat végére, hiszen a nyomozási cselekmények eredményeként elfogták és előállították a jogsértőt a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi nem tett vallomást. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Kapcsolódó cikkek